-70%
FANTASIE

Memoir Side Support BH

Varenummer:
fa-fl3021sle-f02-5215
På lager
Only %1 left
Så lavt som 216,- FØR 720,-

Fantasie Memoir Side Support BH, D-L Cup/70-95

Elegant hverdagsserie med uovertruffen passform, komfort og support med lekre blondedetaljer og stilig ton-i-ton slangemønster i stoffet❤️ Slate er en fin koksgrå farge som går mykt mot alle hudtoner (ikke "hardt" slik som sort).

NB: Alle størrelser blir igjen tilgjengelig så snart ny produksjon er klar.

Feminin fullcup BH med bøyler og innebygget side-support med ekstra høy dekning ved armene; henter inn fra sidene og sentrerer bysten for en forovervendt rund og fin fasong.

Nedre del av cup'ene er ikke elastisk og er foret med powernet (finmasket netting), som gir ekstra godt løft og support. Vide bøyler gir ytterligere støtte.
De vakre blondene er stretchy, og gjør den enklere å tilpasse.

Skulderstroppene er gode og regulerbare. De blir bredere i de høyere størrelsene; 13mm, 16mm og 19mm. I L-Cup'ene er stroppene 23mm og har 3 hemper bak i hver rad. I alle andre cup-størrelser er det 2 hemper i hver rad. Stroppene er sentrerte for ekstra support og for å hindre at de sklir ned fra skuldrene.

Tilhørende truse - se nedenfor under relaterte produkter.


Farge: Slate
Fargen er base i Fantasie's sortiment - tilgjengelig fra leverandør året rundt.


Modellnavn: Fantasie Memoir Side Support Full Cup Bra

Beste Kundeklubb-Deal:
Du samler 10% BONUS-KR på alle kjøp, også salg❤️

Kjære kunde, velkommen til vår Kundeklubb og lojalitetsprogram! Vi gir deg fordelene du ikke vil gå glipp av, og medlemskapet er selvsagt gratis, helt uten forpliktelser og kjøpskrav. I tillegg til 10% Bonus på absolutt alle kjøp får også våre klubbmedlemmer tilgang til eksklusive kampanjer, de beste rabatter, nylanseringer, mm❤️

NB: HUSK ALLTID å logge inn før du bestiller= dine Bonus-KR blir da registrert på din kundekonto så snart vi har behandlet din nye ordre.
Oppsparte BONUS-KR brukes som betaling/delbetaling på din neste ordre, eller du kan spare de til en senere anledning.
Full oversikt over dine oppsparte Bonus-KR finner du på din kundekonto.

Fantasie (since 1951) er verdenskjent for å skape vakkert og komfortabelt undertøy og swimwear av høy kvalitet - spesielt tilpasset "modne" byster, som behøver det lille ekstra❤️ Merket er eksperter på større cup, og er en gjenganger blant norske kvinner. Bestselgeren gjennom mange år, REBECCA, med sin unike passform og pustende cup'er høster fortsatt daglig nye begeistrede fans verden over. Se etter Rebecca i overskriften og test selv❤️

Gode råd til behandling av ditt tøy

Les alltid vaskeanvisningen som finnes på tøyet, dette vil sørge for lengst mulig levetid.

Utfyllende informasjon finner du her.