-70%
SWIM ELOMI

Magnetic Twist Plunge Bikini

Varenummer:
el-es7193blk-j06-5140
På lager
Only %1 left
Så lavt som 198,- FØR 663,-

Elomi Magnetic Twist Plunge Bikini, F-N Cup/75-100

Stilfull og lekker serie i klassisk og tidløs sort med elegante detaljer, og med Elomi's unike passformer og support for større byster
❤️

Bikinitopp med bøyler, stilfullt vridd frontparti og plunge effekt (lav skjæring på midten) som gir en ekstra fin utringning. Den har samme passform som Elomi's Essentials plunge bikini, se nedenfor under relaterte produkter.

Cup'ene er 4-delte med ekstra sidestøtte for en forovervendt fit. De er lett foret med ikke-stretchy powernet (finmasket netting), som gir et ekstra godt løft, støtte og support.
Separerer brystene og gir en fin og rund fasong. Sidestykkene bak til hekten er også lett foret= elastisk powernet for ytterligere support. Her får en bikini-look med den gode passformen til en vanlig Elomi-BH.

Gode skulderstropper som er fullt regulerbare og sentrerte for å hindre at de sklir ned.

NB: Elomi's bikinitopper er en anelse knapp i cup, især om du ligger på vippen mellom 2 størrelser. Vi anbefaler da at du velger den største cup-størrelsen. Eks: Vipper du mellom 85F og 85G, velg da 85G. 

Alt Elomi's badetøy er laget spesielt med tanke på å gi en større byste den beste shape, støtte og support.

Tilhørende bikinibukser og mer fra samme serie - se nedenfor under relaterte produkter.


Farge: Black
Modellen er base i Elomi's badetøyssortiment - tilgjengelig fra leverandøren året rundt.


Modellnavn: Elomi Magnetic Twist Front Plunge Bikini Top

BESTE KUNDEKLUBB-DEAL:

Du samler 10% BONUS-KR på alle kjøp, også salg❤️

Kjære kunde, velkommen til vår Kundeklubb og lojalitetsprogram! Vi gir deg fordelene du ikke vil gå glipp av, og medlemskapet er selvsagt gratis, helt uten forpliktelser og kjøpskrav. I tillegg til 10% Bonus på absolutt alle kjøp får også våre klubbmedlemmer tilgang til eksklusive kampanjer, de beste rabatter, nylanseringer, mm❤️

NB: HUSK ALLTID å logge inn før du bestiller= dine Bonus-KR blir da registrert på din kundekonto så snart vi har behandlet din nye ordre.
Oppsparte BONUS-KR brukes som betaling/delbetaling på din neste ordre, eller du kan spare de til en senere anledning.
Full oversikt over dine oppsparte Bonus-KR finner du på din kundekonto. Dine Bonus-KR er gyldig i 1 år.

HVORDAN BRUKE DINE BONUS-KR:


For å bruke opptjente Bonus-KR som betaling MÅ en være innlogget på sin kundekonto.

Gjør du din bestilling på telefon, trykker du på FORTSETT TIL KASSEN. Øverst vil det da stå ''Anslått totalpris'' og bilde av en handlepose ved siden av. Trykk på handleposen og scroll deg ned til det står ''BRUK BONUSPOENG''.

Gjør du din bestilling på PC, trykker du på FORTSETT TIL KASSEN. Her vil du få opp et sidevindu og nederst står det ¨BRUK BONUSPOENG''.

Returnerer du en bestilling hvor du har benyttet deg av Bonuspoeng som betaling, vil bonuspoengene være det første som refunderes ved retur. Bonuspoengene refunderes tilbake til din kundekonto og kan benyttes ved en senere anledning. 

 
 I over 14 fantastiske år har Kvalitetsmerket ELOMI levert elegant og komfortabelt under- og badetøy med unik support og passform til jenter i alle aldre - som behøver det lille ekstra❤️ ELOMI forstår hva den beste støtte og support kan gjøre for større byster - finnes opp til og med N-Cup på badetøy, O-Cup undertøy og P-Cup for amme-BH. Merket høster daglig nye begeistrede fans verden over.

Gode råd til behandling av ditt tøy

Les alltid vaskeanvisningen som finnes på tøyet, dette vil sørge for lengst mulig levetid.

Utfyllende informasjon finner du her.